2015 m. lapkričio 17 d., antradienis

12:15, laikas miegoti.

12:15, laikas eit miegoti, šiandien į darbą. Youtube groja šią dainą, kažkaip spaudinėjasi Repeat mygtukas, galvoj labai daug minčių. Apie viską.


Mėgstu pažiūrėti savo senus įrašus. Pažiūriu, apie ką svajojau, kas pasikeitė, kaip pasikeičiau, kas įvyko, kas neįvyko. Pasikeitė labai daug. Turbūt senai buvo tiek pasikeitę per vienerius metus. Paskutinę ribą skirčiau 2/3 kursas. Ir vėl.

Prieš metus buvau išėjęs iš darbo ir nesuvokiau, ką, kodėl ir kaip noriu daryti. Prieš pusę metų sedėjau ir mąsčiau, kaip norėčiau kur stoti ir išvažiuoti. Dabar dirbu mėgstamą darbą ir tik šiek tiek kirbena tas noras kažkur keliauti. Manau jis nedings, nesakau jam ne. Bet ne dabar.

Prieš metus nesuvokiau, kad gyvenime gali atsirasti tiek naujų žmonių. Taip pat turbūt nesuvokiau, kad taip pat puikiai galiu verstis ir be jų. Kodėl? Nes susitvarkau su savimi. Prieš metus man labai didelis įkvėpimas buvo sesės įrašas, kuriame ji teigė kad jai patinka žmonės, kurie moka būti vieni su savimi. Ir jiems dėl to gerai, nes jie laimingi ir užpildyti iš savęs. Einu į tą pusę. Gan stipriai, ir pastaruoju metu jaučiu, kad dideliais žingsniais.

Prieš metus nebuvo noro ir tikslų. Dabar atsiranda tikslai ir norai, kuriuos bandau lėtai dėliotis ir pradėti įgyvendinti.

Prieš metus nebūčiau galėjęs pagalvoti, kad galėčiau draugauti per atstumą. Dabar draugauju.

Nesakau, kad prieš metus viskas buvo blogai. Buvo labai gerų dalykų, buvo blogesnių. Kaip ir visada. Tačiau dabar geriau.

Kitaip sakant, metai gali pakeisti labai daug. Metai gali nepakeisti nieko. Pokyčiai gali būti geri, blogi, neutralūs, jų gali ir nebūti. Ko linkėčiau sau po metų?

Tokių pat gerų pokyčių. Kad ir kur jie nuvestų. Nes geri pokyčiai nuves kažkur, kur gerai. :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą